Marvel Rp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marvel Rp

Marvel Rp'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Lütfen herkes kullanacağı marvel karakterinin gerçek adıyla kaydolsun. (Peter Parker gibi) Eğer gerçek adını bilmiyorsanız www.marvel.com´dan bakabilirsiniz.

Yer Altı Mağarası

2 posters
YazarMesaj
Robert Drake
IceMan
IceMan
Robert Drake

Karakter
Seviye: 7
Para: 6500$
HP:
Yer Altı Mağarası Leftbarredueen8155/250Yer Altı Mağarası Emptybarreduebh8  (155/250)

Yer Altı Mağarası Empty
MesajKonu: Yer Altı Mağarası   Yer Altı Mağarası EmptyC.tesi Ağus. 08, 2009 1:22 am

Robert Karanlık Ormanda Hızlıca Koşuyordu Çünkü Onu Üzen Birşey Vardı Ve Birden Ayağı Taşa Takıldı Ve Bir Ağaca Çarptı Robert Sinirlendi Bir Buz Kılıcı Oluşturdu Ve Ağacı Kesti Robert'ın Dikkatini Birşey Çekmişti Ağacın İçinden Bir Tünel Geçiyordu Robert Tünele Girdi Ve Birden Tünel Çöktü Robert Ayağa Kalktı Ve Etrafa Bakındı Burası Bir Mağaraydı Robert İlerlemeye Başladı
Kurt Wagner
Nightcrawler
Nightcrawler
Kurt Wagner

Karakter
Seviye: 8
Para: 8625$
HP:
Yer Altı Mağarası Leftbarredueen8150/275Yer Altı Mağarası Emptybarreduebh8  (150/275)

Yer Altı Mağarası Empty
MesajKonu: Geri: Yer Altı Mağarası   Yer Altı Mağarası EmptyC.tesi Ağus. 08, 2009 1:42 am

NightCrawler her zamanki sabah antremanını yapıyordu.Yoldaki keilmiş ağacı gördü ve içindeki mağaraya girdi.Robert'i görüp selam verdi.Burda ne oluyor dedi
Robert Drake
IceMan
IceMan
Robert Drake

Karakter
HP:
Yer Altı Mağarası Leftbarredueen8155/250Yer Altı Mağarası Emptybarreduebh8  (155/250)

Yer Altı Mağarası Empty
MesajKonu: Geri: Yer Altı Mağarası   Yer Altı Mağarası EmptyC.tesi Ağus. 08, 2009 1:46 am

Robert Bilmiyorum Bir Tünel Vardı Aniden Çöktü Ve Buraya Düştüm Dedi.Robert Buz Haline Girdi Ve Etrafa Buz Bıçağı Fırlatmaya Başladı.
Kurt Wagner
Nightcrawler
Nightcrawler
Kurt Wagner

Karakter
Seviye: 8
Para: 8625$
HP:
Yer Altı Mağarası Leftbarredueen8150/275Yer Altı Mağarası Emptybarreduebh8  (150/275)

Yer Altı Mağarası Empty
MesajKonu: Geri: Yer Altı Mağarası   Yer Altı Mağarası EmptyC.tesi Ağus. 08, 2009 1:58 am

Ben burdan gidiyorum daha sonra uğrarım diyip teleportlanır Kurt.
Robert Drake
IceMan
IceMan
Robert Drake

Karakter
HP:

Yer Altı Mağarası Empty
MesajKonu: Geri: Yer Altı Mağarası   Yer Altı Mağarası EmptyC.tesi Ağus. 08, 2009 1:59 am

Robert Kurt Işınlanmadan Önce Ona Dokunmuştur Ve Oda Işınlanmıştır

Yer Altı Mağarası
1 sayfadaki 1 sayfası