Silver surfer der ki " gelecek umutlarmızın arkasındadır,umutlu olmalıyız kardeşim" der ve lokiyi o durumdan kurtarır.Ancak kayalıkların oradaki adam kaybolmuştur.Loki, Silver a der ki "sen Silver Surfer sin"."Benim mükemmel denebilecek düzeyde kuvvetim olmasına rağmen ben bile o olaydan kurtulamadım" der Silver a.Ve bi şey daha der "ben denize düşen adamı kurtarmaya giderken senin donuk bakışların ve hareketsiz vücudunla karşılaştım.Neden böle oldu? "der.Silver bu soruya kısa bi tereddütten sonra "şeyy ben kendimi üstün varlık olarak görmüyorum ve bunlar hakkında düşünüyordum "der.Loki; "evet seni anlıyorum dostum"."Bu dünyada kahraman olmak normal insanların bilebileceği türden bir şey değil,bu durum çok karışık" der.Omzuna dokunup elini çeken Loki; "sanırım ileride iyi dost olacağız"der.Bu sırada Silver ın aklına bir şey gelir.Acaba der ordaki intahar etmeye çalışan adamın başka bir amacı var mı? der.Ve aynı zamanda deniz fener inin ışıklarıda S.O.S vericek şekildeydi.Sanırım deniz fenerinin içini kontrol etmeliyim der.