Marvel Rp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Marvel Rp

Marvel Rp'ye hoş geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Lütfen herkes kullanacağı marvel karakterinin gerçek adıyla kaydolsun. (Peter Parker gibi) Eğer gerçek adını bilmiyorsanız www.marvel.com´dan bakabilirsiniz.

"Bu bir soygundur!"

2 posters
YazarMesaj
Peter Parker
Spider Man
Spider Man
Peter Parker

Karakter
Seviye: 4
Para: 3000$
HP:
"Bu bir soygundur!" Leftbarredueen8150/175"Bu bir soygundur!" Emptybarreduebh8  (150/175)

"Bu bir soygundur!" Empty
MesajKonu: "Bu bir soygundur!"   "Bu bir soygundur!" EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 2:03 pm

Washington Bankası çalışanları her zaman ki gibi sessizlik ile çalışıyorlardı, fakat bu sessizlik fazla uzun sürmeyecekti. Birden bire kapıdan üç maskeli adam geldi bunların soyguncu olduğu her hallerinden de belliydi. "Bu bir soygundur!" diye bağırdılar herkes çığlık atmaya başladı. Spider Man ise 'DJPC Üssü'nden geliyordu ve binalara ağ atarak dolaşıyordu birden bire polis arabalarının sesi geldi. Hemen onları takip etmeye başladı. Bankaya doğru gidiyordu hemen bir soygun olduğunu anladı bu onun için genelde basit bir işti ama bu sefer değildi, çünkü ellerinde 'Fuzyoenerji Silahı' vardı. Bu silah hakkında fazla birşey bilinmiyordu tek bilinen şey ateş edildiği insanı anında unufak ediyordu. Soyguncuların bunları nerden bulduğuda merak konusuydu..
Loki Laufeyson
Loki
Loki
Loki Laufeyson

Karakter
Seviye: 9
Para: 9000$
HP:
"Bu bir soygundur!" Leftbarredueen8195/300"Bu bir soygundur!" Emptybarreduebh8  (195/300)

MesajKonu: Geri: "Bu bir soygundur!"   "Bu bir soygundur!" EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 3:35 pm

O anda kapıdan içeriye sessizce adımını atan Loki gülümseyerek "Peh! Füzyoenerji silahıymış.." diye içinden söylendi. "Hadi adamım vurun beni!" diye bağırdı. "O silahın beni öldürebileceğini mi zannediyorsunuz?!" O anda hırsızlar elleri titreyerek geriye çekildiler ve ateş ettiler. Loki yere yığıldı. Ama yüzündeki gülümsemeyi devam ettiriyordu. Loki'yle beraber hırsızlar da yere yığılmıştı. Çünkü öldürdüklerini zannettikleri şey aslında Loki'nin kendisi değil ilizyonuydu! Ve arkalarından dolaşıp onları indirmişti. "O paralar bana lazım dostum!" diye içinden geçirdi. "Birikmesi gerekiyor ve kimsenin çalmasına izin veremem!" Fakat bir sorun vardı?!
http://marvelrp.express-forum.net
Peter Parker
Spider Man
Spider Man
Peter Parker

Karakter
Seviye: 4
Para: 3000$
HP:
"Bu bir soygundur!" Leftbarredueen8150/175"Bu bir soygundur!" Emptybarreduebh8  (150/175)

MesajKonu: Geri: "Bu bir soygundur!"   "Bu bir soygundur!" EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 3:43 pm

O sorun Spider Man'in Loki'yi fazla sevmemesiydi içinden "Bu neden geldi şimdi buraya!" diyordu. Ancak Loki'nin gelmesi onun da işine yaradı tek başına onları yenemiyeceğini herkes biliyordu çünkü onların elinde Fuzyoenerji Silahı vardı.. Spider Man Loki'nin yanına giderek "Teşekkür ederim" dedi. Ama Loki'nin buna olumlu bakmayacağını çok iyi biliyordu..
Loki Laufeyson
Loki
Loki
Loki Laufeyson

Karakter
Seviye: 9
Para: 9000$
HP:
"Bu bir soygundur!" Leftbarredueen8195/300"Bu bir soygundur!" Emptybarreduebh8  (195/300)

MesajKonu: Geri: "Bu bir soygundur!"   "Bu bir soygundur!" EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 3:54 pm

Loki cevap vermeye tenezzül bile etmeden oradan ayrıldı. Hayatın monotonluğundan bıkmıştı. "Lanet olası Odin! Bana hiç değer vermedi." diye düşüncelere daldı.. Bir gün Thor'a bunu ödeticekti.. Evet! Üvey babasına da.. İkisini de öldürüp dünyanın tek hakimi olacaktı! Arkasından gelen bir ses duydu. "Acaba takip mi ediliyorum?" duygusuna kapıldı ve hemen başını çevirdi. Fakat kimseyi görememişti. "Biraz dinlensem iyi olacak. Çok yoruldum" dedi ve ortadan kayboldu..
http://marvelrp.express-forum.net

"Bu bir soygundur!"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Dinlenmeliyim"